Astazi nu vorbim despre formule magice de slabire sau de pastila atotputernica. Astazi vorbim despre un pic de matematica. Burta si matematica? Da. Proportiile corecte iti dau estetica corecta.

La cei cu burta, ideile principale sunt: distragerea atentiei de la burta, respectiv elongarea siluetei.

In primul rand, zona de sus a tinutei: camasa lasata la vedere, reverele, cravata, batista de la piept sunt impecabile, la fel si tunsoarea – proaspata sau parul facial. iata prima distragere a atentiei.

Secundar, trebuie avut in vedere ca sacoul sa aiba poalele scurte. In mod natural, picioarele “raman” mai lungi in ochii privitorului.

Tertiar, cambrarea laterala este usor pronuntata, pentru a forma o clepsidra. Concavitatile laterale elongheaza simtitor talia purtatorului de costum cu burta.

In al patrulea, dar nu ultimul rand, pantalonii sunt usor conici, cu talie medie, care pluteste in jurul taliei. Unul dintre principiile mari la cei cu burta este sa nu poarte curea – preferabil este o pereche de bretele. Nu de alta, dar cureaua stransa “fractureaza” trenul superior de cel inferior, scotand burta si mai tare in evidenta.

Simplu, nu?

Nu esti lamurit intru totul? Te astept pentru o prima sedinta gratuita de 30 minute in care sigur identificam solutia aplicata pentru tine – [email protected]