In Romania se poarta inca sacoul cu umeri si piepti intariti si fusta pana la genunchi, seara. Pana la costumul full-canvas si rochia pana in pamant, mai avem drum semnificativ.

Apropo de partea cu iesitul in oras la tot felul de lansari, petreceri, evenimente, etc. Ma tot intreaba lumea…..din afara, de departe, pe Facebook, e frumos, nu? Ai vrea si tu 🙂 Stai linistit, nu e ce crezi.

Pardon, chiar nu e deloc ceea ce se vede. Lumina este montata de asa natura incat totul sa para cat mai natural si degajat, interiorul si petrecerea cat mai somptuoase, tinutele dintre cele mai alese. De cele mai multe ori, nu e asa. Chiar deloc. Noroc de fotografi :))

Hai sa o luam de la inceput. Ies in oras ca sa socializez intru legare de relatii, semnare de contracte ulterioare sau profit. Deci ma indrept voit spre un cerc de interese care este cel putin egal cu al meu atat in intelegeri despre viata si lucruri cat si la nivel financiar. Odata ajuns la evenimentele din oras, constat de peste sase ani, ca nu e nici pe departe asa: oamenii sunt aceiasi (cei ce se perinda si pe la televizor sau in presa cu cate un scandal care iti capteaza atentia, fara vreo ocupatie sau interes precis), nu ai ce negocia sau tranzactiona cu ei, pentru ca cea mai mare parte dintre ei – peste 85% – au castiguri lunare de sub 3000 Ron. Asta in cazurile bune. Da, vorbesc de marile noastre vedete. Fireste, exista si exceptii – cei care si-au construit un drum din ideea de imagine publica si au ajuns sa colaboreze cu brand-uri mai mari sau mai mici, care le platesc redevente pentru asocierea de imagine, lunare.

Oamenii, in astfel de locuri si evenimente, sunt aceiasi. In principiu, in Bucuresti, sunt cam trei gasti. Nici una relevanta, nici una cuprinzand relevanti. In general, oameni care se agata de cate o aparitie sau alta, dezvoltand pe baza imaginii lor o afacere sau alta, despre care au auzit ei “ca merge”, de obicei fara sa aiba vreo pregatire aparte sau studiu personal in domeniul dat.

Ce e frumos la toate petrecerile astea mondene sunt locurile si energia, caci mai de fiecare data, organizatorii se straduiesc sa faca ceva frumos. Si glamourul auto-impus, care da somptuozitatea (cam plina cu fum) a adunarii. In plus, exact cum vorbeam cu un prieten “….la atatea fete frumoase per metru patrat, pentru o seara intr-un loc stralucitor ca acesta  si intrare gratis….oriunde afara, in echivalent, se platesc bani grei.”. Concluzia? Petrecerile de oras sunt evenimente frumoase cu oameni frumosi (sau nu), unde nu se ating niciodata interesele scontate. Oamenii care detin ceva – creier sau capital semnificativ, sunt mult in spate si se feresc de astfel de anturaje zgomotoase si goale.

Mai mult si mai multe la o data viitoare.

In urmatoarele seminare la care te invit sa participi iti voi povesti cum ATITUDINEA NASTE APTITUDINEA, chiar si legat de a te descurca in viata. Abia astept sa te cunosc, asa ca lasa-ti datele tale – telefon si email – ca sa sa te anunt cand vor fi urmatoarele evenimente:http://www.domnideromania.ro/contact/