Pentru mine seara de la C & A chiar a fost o experienta. Sunt obisnuit cu barbatii in postura de clienti – ii imbrac si ii sfatuiesc in fiecare zi. Dar o fac, de cele mai multe ori, in mediu privat, unu la unu. Daca nu e sa fie asa, sunt pe o scena sau la un microfon si tin prelegeri despre vestimentatie si atitudine masculina. De data asta a fost diferit – a fost in spatiu deschis, la vedere, impreuna cu orice potential vizitator ce trebuia sfatuit intru alegeri corecte, din elementele noului sezon.

Nu spun ca n-am avut emotii, dar au fost unele constructive. Ba mai mult, am avut si pe ce sa ma sprijin in monologul sustinut in fata audientei: sacouri din catifea neagra, pantaloni din bumbac slim fit, accesorii colorate, puffer jackets pentru vremuri friguroase ce vor veni curand. Cei de la C & A chiar nu fac lucruri rele – dimpotriva, se adreseaza in mod clasic, conservator unei anumite audiente exact determinate, fara a face mult tam-tam.

Chiar daca decorul de la C & A pare unul in multe tuse de gri, negru si bleumarin, poti oricand accesoriza ce cumperi de aici cu tot felul de repere colorate, individualizandu-ti tinuta pe masura gusturilor tale.

Am avut placerea sa cunosc, ad-hoc o serie de cititori Domni de Romania. Dincolo de modestie, observ pe zi ce trece o apetenta din ce in ce mai mare pentru subiectele tratate aici si pentru demersul sustinut de acest proiect. Mergem inainte!

Multumesc celor C & A pentru invitatie, multumesc Emanuel Iuhas pentru sprijin!