Cand incepi sa nu-ti mai vezi camasa preferata de multimea de haine ce-i stau inainte, insemna ca este momentul pentru o curatenie generala. Procesul ar trebui sa inceapa cat mai repede, mai ales acum. la schimbarea de sezon.

Am construit multe garderobe, pornind chiar de la aceasta problema: aglomeratia. Fenomenul este provocat de puseurile necontrolate de a achizitiona haine in devalmasie, urmand linia unor vitrine care se schimba prea des, chiar si pentru buzunarele foarte generoase. Si se adauga, si se tot adauga, de cele mai multe ori in nestire si bazat pe prea goala parere “se poarta”. Da, parere emisa de revistele glamour, de vedete. de trend-setteri….de fum. Eu propun sa va opriti – nu de alta, dar parerile astea externe dupa care te tot iei la fiecare achizitie au un singur rol: sa-l imbogateasca pe altul. Pe tine, cu parere de rau, noua pereche de blugi rupti, bluza gaurita de la Zara sau bocancii albi cu talpa supradimensionata doar te fac mai urat. Atat. Nu vreau sa ma gandesc la fotografiile de astazi privite de tine peste 25 ani. O sa rada si curcile.

Solutia este sa construiesti o garderoba bazata pe nevoile tale. Cine esti? Ce faci zi de zi? Cam ce porti? Pe unde umbli? Cu cine te vezi zi de zi? Cine iti pare cel mai elegant din cei pe care ii vezi? Cum iti produci banii? Stiu si eu, s-ar putea sa fii spargator de case si tot ce iti trebuie este un combinezon negru, o masca de schi si un speraclu. O garderoba mica.

Dincolo de glume, in tot zgomotul asta creat de vitrina, stiu ca nu stii sa te descurci. Asa cum am spus, am efectuat multe garderobe. Dureaza trei ore si o bucata din weekend-ul tau ca sa se faca ordine. Cu imense beneficii:

  • raman DOAR hainele care iti servesc si care iti vin ca marime;
  • cele mai mari se trimit la ajustat;
  • daca lipsesc elemente care iti servesc, ti se livreaza la domiciliu.

Preturile sunt strictamente in functie de dimensiunea garderobei. Da-mi un semn si rezolvam problema.