Asa, peste noapte, n-o sa poti reinventa roata. Dar sigur o poti pune la punct.

Am realizat ca toti cei din generatia tanara si foarte tanara consuma fast-fashion exact cum se bea apa. Cei care tin fraiele lumii acesteia stiu exact acest lucru si in laboratoarele lor proceseaza noi si noi modele atingand cash-flow-uri ametitoare. Nu poti intra aici – locurile sunt ocupate. Ortega si Inditex conduc de departe si nu vad cine i-ar putea detrona curand.

Ai putea lucra in moda front-line, la case mari dar si aici e aglomeratie mare de tot. In plus, asa cum imi reconfirma un prieten intors de la Civittavechia si Milano, de la targurile de peofil pe tema incaltamintei, “e plin de gay”. Daca te tine, go on. Doar sa nu te doara.

Local, poti lucra in micile companii care fac haine pe masura. Poti castiga un salariu decent si inveti multe din interactiunea cu clientul. Dar nu faci bani asa.

In 10 ani de munca, am sesizat altceva: ce se cumpara de catre client in Romania cu titlu de obligativitate, este tinuta de ceremonie. Mirele, saracul, bate 5 magazine, in speranta ca va gasi ceva pe masura lui, astfel incat sa dea bine in poze si sa se simta echivalentul vizual al viitoarei sotii. Stiu, oferte sunt mai peste tot – care mai de care mai pompoase si mai necunoscutoare si neavizate. N-o sa intru in amanunte. Ideea este ca acest om ar plati oricat sa-si poata cumpara toate aceste repere pentru ceremonie DINTR-UN SINGUR LOC SI PE BANII CEI MAI PUTINI.

Am compus acest pachet de ceremonie, intru sprijinirea tuturor mirilor,  in baza celor 10 ani de experienta si construiesc ACUM o retea la nivel national de pachete de ceremonie. Sunt bani frumosi pentru tine in joc.

Te invit sa fii parte din acest proiect si sa numaram clientii satisfacuti impreuna. Iti dau mai multe detalii la [email protected].