Craciunul nu este neaparat o data, este o stare. Si ar trebui respectata si traita ca atare. Unii ar spune ca este o zi ca toate celelalte, altii ca nu mai au rabdare pana la deschiderea cadourilor. Eu iti sugerez doar sa te bucuri si sa te relaxezi.

Asta vine la pachet cu a te rasfata intru eleganta. Dat fiind specialul situatiei, evita purtarea tinutelor pe care le porti in fiecare zi: incearca ceva special. Sau macar diferit de ceea ce uzezi in circumstantele clasice. Poti trece de la camasa si cardigan, prin maleta si sacou sau tesaturi din catifea.

Fa-o, daca nu pentru tine, macar pentru cina cu parintii pe care o vei lua diseara. Mama ta, cel putin, o sa fie mai mult decat incantata sa-si zareasca baiatul in hainele cele noi. Ar fi un cadou frumos pentru ea. Iar tatal tau, dat fiind astfel de tinuta, chiar va incerca sa vorbeasca prima data serios cu tine in viata ta.

Incearca sa stai pe acasa. Lasa cluburile in pace – ai vreme in toate celelalte zile ale anului. Dar daca te duci, evita decolteurile largi, asa cum am zarit deunazi prin urbe. Nu de alta, dar Mos Craciun, barbat fiind, te-ar putea confunda cu o femeie.