E una din imaginile care ma frapeaza la un barbat de la bun inceput. Si anume cand intinde mana sa facem cunostinta.

La cei mai multi din cei care au interactionat cu mine zilele acestea, maneca sacoului nu lasa sa se intrevada si camasa. In cele mai bune cazuri, ceea ce se zarea de sub maneca sacoului era ceasul.

Stiu ca ti-am facut vorbire de un numar de ori despre acest aspect, dar mai stiu si ca repetitia e mama tuturor invataturilor. Iar, ca sa-l ascult pe americanul de rand:”practice makes perfect”.

Incearca aceasta lungime a camasii. Cum iti va sta ea asa? E simplu. Atunci cand o achizitionezi, observa cu atentie daca extremitatea mansetei iti atinge podul palmei. Aceea e lungimea indicata.

Daca e mai scurta, dinamica motorie a bratului o va ridica si astfel va ramane de fiecare data sub maneca sacoului. Vei fi, astfel, penalizat vizual.

Exercitiul e simplu si are rezultate pe masura. Cele trei elemente aliniate corect – maneca sacoului, manseta, fie ea cu butoni sau fara si ceasul, iti confera alura de care ai nevoie si, cel putin, in impunerea punctului de vedere.

Sunt elemente de stil semnificative de care te sfatuiesc sa ai grija pe viitor. Si nu uita de un aspect ingrijit al unghiilor.

Fara acest detaliu important s-ar putea sa distrugi intreg ansamblul.