HOME / Pontul zilei / Ce face un croitor bun?

Ce face un croitor bun?

02/22/2013 publicat in: Pontul zilei 1 Comentariu

id final3

Asta face un croitor bun – ia de pe raft, desface si recoase pe masura purtatorului. Made to measure? Bespoke? Poate doar la capatul de sus al lantului trofic cu materiale, lucratura si preturi pe masura. In rest, myth busted due to much expensive costs.

id final2

E valabil pentru tot ce posezi in materie de vestimentatie masculina: costume, blazere, sacouri sport, pantaloni, camasi, jerseuri. Aproape orice. Firesc, in afara de pantofi. Si ce-am vazut la croitorul ce face parte din echipa noastra, este ca reuseste adevarate magii – pantalonii mici ii face mai mari. Nu stiu cum, dar merita sa vezi.

id final1

Ce ti-as recomanda, pentru inceput, este un audit de garderoba. de-abia in urma acesteui demers vom putea stabili impreuna ce nu ti se potriveste si ce merita pastrat si ajustat din reperele vestimentare pe care le detii. Pentru acest ersviciu ne poti contacta la cezar@domnideromania.ro sau valentin@domnideromania.ro.

*sursa foto – TSB

  • Razvan

    Salut, exista undeva o lista de croitori pentru barbati, bazata pe recomandari? Mai exista atelierul Dl Mirea in centru? Multumesc!